TUDÁSTÁR

Tudástárról

Egyesületünk azzal a céllal hozta létre képzéstámogató online felületét, hogy a képzéseinkhez és az egyesület munkájához kapcsolódó szakirodalmakat, segédanyagokat, információkat a migráns-specifikus téma iránt érdeklődők széles köre számára hozzáférhetővé tegye.

A tudástárra regisztráló felhasználók böngészhetik, olvashatják és le is tölthetik a témához kapcsolódó legtöbb szakirodalmat. Továbbá, a segédanyagok közt számos a migráció témáját szorosabb vagy tágabb kontextusban feldolgozó film és szépirodalmi ajánló is található. Ezen ajánlók, éppúgy, mint minden segédanyag témajelölő címkézéssel vannak ellátva, segítve ezzel a felhasználók célirányos keresését. A segédanyagokhoz a regisztrált felhasználók  hozzá is szólhatnak, megoszthatják olvasási, filmes tapasztalataikat, benyomásaikat.

Minden felhasználót bátorítunk, hogy használja a fórum felületét, mint információ áramoltató csatornát, valamint kapcsolatépítési platformot.

 

Minden a témához kapcsolódó segédanyag javaslatot örömmel fogadunk!

Tartalmas böngészést, tudásbővítést kívánunk!

 

A Tudástár üzemeltetése a Tudás – Készség – Attitűd című projekt keretében, (projektazonosító: MMIA-2.3.3/3.-2016-00004) a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap támogatásával valósul meg.

Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000314/2014