TUDÁSTÁR

Tudástárról

Egyesületünk az "Iránytű" c. projekt keretében azzal a céllal hozta létre képzéstámogató online felületét, hogy a képzéseinkhez és az egyesület munkájához kapcsolódó szakirodalmakat, segédanyagokat, információkat a migráns-specifikus téma iránt érdeklődők széles köre számára hozzáférhetővé tegye. 

A tudástárra regisztráló felhasználók böngészhetik, olvashatják és le is tölthetik a témához kapcsolódó legtöbb szakirodalmat. Továbbá, a segédanyagok közt számos a migráció témáját szorosabb vagy tágabb kontextusban feldolgozó film és szépirodalmi ajánló is található. Ezen ajánlók, éppúgy, mint minden segédanyag témajelölő címkézéssel vannak ellátva, segítve ezzel a felhasználók célirányos keresését. A segédanyagokhoz a regisztrált felhasználók  hozzá is szólhatnak, megoszthatják olvasási, filmes tapasztalataikat, benyomásaikat. 

A tudástár mindezen felül lehetőséget ad a szakmai kapcsolatépítésre, hálózatbővítésre is a fórumon keresztül. Minden felhasználót bátorítunk, hogy használja a fórum felületét, mint információ áramoltató csatornát, valamint kapcsolatépítési platformot.

 

Minden a témához kapcsolódó segédanyag javaslatot örömmel fogadunk! 

Tartalmas böngészést, tudásbővítést kívánunk!